niedziela 19.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Zacierka na mleku ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Serek fromage 80 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Rzodkiewka 20 g Baleron 30g 30 g |
Pomidorowa z ryżem 350 ml Filet drobiowy panierowany 110g Ziemniaki 200 g Surówka z kapusty pekińskiej z majonezem 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250 ml |
Masło 10 g Jajka gotowane 50 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Herbata z cukrem 300 ml Kiełbasa rawska 50 g Sałata 8 g |
|
|
|
poniedziałek 20.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Płatki owsiane na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Filet z indyka wędzony 30 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Serek wiejski 150 g Pomidor 50 g |
Zupa z marchwi 350 ml Medalion z karkówki z cebulą 80g Kasza jęczmienna na sypko 175g Sałatka z ogórka kiszonego 100g Kompot z porzeczek czarnych 250 ml |
Herbata z cukrem 300 ml Masło 10 g Kiełbasa żywiecka 30 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Ogórek świeży 50 g Ser topiony 2 szt 35 g Jogurt naturalny 150 g |
|
 |
 |
wtorek
21.11.2023
|
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Ryż na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Parówki drobiowe 100 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Ketchup 20 g |
Jarzynowa z ziemniakami 350 ml Udziec z kurczaka pieczony 120 g Ziemniaki 200 g Marchewka z groszkiem 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250ml |
Herbata z cukrem 300 ml Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Ogórek świeży 50 g Pasta z jaj ze szczypiorem 100 g |
|
 |
 |
środa
22.11.2023
|
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Zacierka na mleku 300ml Kakao 300ml Twaróg z rzodkiewką i szczypiorem 100g Masło 10g Chleb razowy 50g Drożdżówka 100g Szynka z drobiu 30g Sałata 8g |
Żurek z kefirem 350ml Kotlet mielony wieprzowy 90g Ziemniaki 200g Buraki z jabłkami 130g Kompot z porzeczek czarnych 250ml |
Masło 10g Kiełbasa rawska 50g Chleb razowy 50g Chleb zwykły 70g Herbata z cukrem 300ml Pomidor 50g |
 |
 |
|
czwartek 23.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Makaron na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Jajka gotowane 50 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Kiełbasa żywiecka 30 g Papryka 50 g |
Grochowa zasmażana 350 ml Filet drobiowy duszony 80 g Ziemniaki 200 g Surówka z marchwi i chrzanu 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250ml |
Masło 10 g Pasta z ryby wędzonej i twarogu 80g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Herbata z cukrem 300 ml Ogórek kiszony 50 g |
|
 |
|
piątek 24.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Kasza manna na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Kiełbasa żywiecka 50 g Twaróg krajanka w kawałku 70g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Gruszka 150 g
|
Szpinakowa z ziemniakami 350 ml Filety rybne panierowane 110 g Ziemniaki 200 g Surówka z kapusty kiszonej 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250 ml |
Masło 10 g Szynka z drobiu 50 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Herbata z cukrem 300 ml Ogórek świeży 50 g |
 |
|
|
sobota 25.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Zacierka na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Jajka gotowane 50 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Papryka 50 g Polędwica sopocka 30 g |
Barszcz czerwony czysty 350 ml Pulpet drobiowy w sosie pomidorowym 85 g Makaron 120 g Brokuł gotowany 120 g Kompot z porzeczek czarnych 250ml |
Herbata z cukrem 300 ml Masło 10 g Kiełbasa śląska drobiowa na ciepło 100 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Musztarda 20 g |
 |
 |
|
niedziela 26.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Płatki owsiane na mleku 300 ml Kawa zbożowa z mlekiem i cukrem 350 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Twaróg z rzodkiewką i szczypiorem 100g |
Kalafiorowa z ziemniakami 350 ml Schab duszony /dieta 80 g Ziemniaki 200 g Surówka z kapusty białej i marchwi 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250 ml |
Masło 10 g Jabłko 150 g Chleb zwykły 70 g Herbata z cukrem 300 ml Sałata 8 g Kiełbasa rawska 50 g |
|
|
|
sobota 18.11.2023 |
Śniadanie |
Obiad |
Kolacja |
Makaron na mleku 300 ml Kakao 300 ml Serek wiejski 150 g Masło 10 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Dżem 25 g |
Selerowa z ziemniakami 350 ml Kotlet mielony wieprzowy 90 g Ziemniaki 200 g Marchewka z groszkiem 130 g Kompot z porzeczek czarnych 250 ml |
Masło 10 g Polędwica sopocka 50 g Chleb razowy 50 g Chleb zwykły 70 g Herbata z cukrem 300 ml Papryka 50 g Jogurt naturalny 150 g |

|
|
 |